Posts tagged MEFA 2012

MEFA 2012

0
Jalan2 hujung minggu kat SACC best jugak ni. sebab ape best? hehe.. sebab ade Festival Malaysia Wedding Festival 2012 (MEFA 2012) . bukan utk org yg nak kawen jer… org dah kawen pun bole pi. macam2 ade :D. nak daftar Kursus Kawen Masjid Negara pun ade… diskaun lagii… heheh
MEFA 2012

 

Malaysia Wedding Festival 2012

0

Macam mane persiapan untuk raja sehari? pening kepala x? šŸ˜‰ heheh.., wokey jangan pening2… šŸ˜€ Especially yang tak pi kursus kawin lagi tu, jumpa kami di:

Malaysia Wedding Festival 2012 (MEFA 2012)
Tarikh: 28-30 Dec 2012
Tempat: Shah Alam Convention Centre (SACC)

sape yang daftar mase ni, ade diskaun istimewa šŸ˜€ & jangan lupe like page kami juga di

jumpe di sanaaaa… šŸ˜€

Go to Top