Posts tagged peserta

Gelagat peserta 19 – 20 Jan 2013

0

Macam-macam gelagat para peserta. ada yang gelak, yang serius, yang happy, yang enjoy heheh.. ape2 pun ambil mana yang baik dan amalkan untuk kebahagiaan rumahtangga nanti 😀

Selamat Berkursus Para Peserta Kursus Kahwin 19-20 Jan 2013

0

Selamat Berkursus Para Peserta Kursus Kahwin 19-20 Jan 2013 😀

Betulkan niat menuntut ilmu kerana Allah dan untuk perkara yang baik-baik saje jer. jangan tersalah niat, nanti buruk padahnye 😉

Jumpe admin di Masjid Negara… Insya Allah… 😀

Tahniah Para Peserta Kursus Kahwin 5 – 6 Januari 2013

0

Tahniah Para Peserta Kursus Kahwin 5 – 6 Januari 2013 :D. Kami admin dari Kursus Kahwin Masjid Negara tujukan lagu dari Hijjaz ni untuk anda semua… check it out! 😀

Bila dua hati dah terjalin
Selamatlah pengantin kami doakan
Moga redha Allah bersinar selalu
Tanda bermula bahtera hidup

Dalam melayari bahtera rumahtangga
Ada masa tenang dan masa gelisah
Jangan nafsu diikut melulu
Sabar dan kemaafan itu perlu

Beginilah resam manusia
Tak lari dari ketentuan Ilahi
Suami ketua isteri pembantu
Melangkah hidup saling berpadu
Susah dan senang hadapi bersama
Moga kekal ke anak cucu

Moga kekal hingga ke syurga

:: Selamat Pengantin Baru by Hijjaz

 

 

Selamat Berkursus

0

Selamat Berkursus

Selamat berkursus para peserta Kursus Kahwin Masjid Negara 5-6 Jan 2013. Ini adalah kursus pertama yang diadakan pada tahun 2013. Jumpa di sanaaaa 😀

Tahniah Para Peserta Kursus Kahwin 29 – 30 Dec 2012

0

Tahniah kepada para peserta kursus kahwin 22 – 23 Dec 2012.

Selamat pengantin baru juga 😀

Jom ke Kursus Kahwin Masjid Negara

0

Assalamualaikum… bakal-bakal raja sehari :D

Kami menyediakan Kursus Pra Perkahwinan di Masjid Negara. Banyak sangat kelebihan berkursus di sini

  • Diadakan setiap Sabtu [2.30 ptg – 6.30 ptg] dan Ahad [8.30 pg – 6.30 ptg]
  • Sijil dikeluarkan oleh pihak JAWI / JAKIM. Sah seluruh Malaysia dan tiada tarikh luput.
  • Sijil akan diterima selepas 3 hari menghadiri kursus.
  • Kursus dijalankan Di Dewan Kuliah Masjid Negara yang terdapat banyak kemudahan :: tempat solat yang amat selesa & mudah, tempat makan yang bersih, aircond, alat audio visual, parking free dan tandas yang selesa.
  • Berdekatan dengan LRT PUTRA stesen Pasar Seni, jalan kaki 10 minit sahaja ke Masjid Negara

Cara pembayaran:

  • Bayar secara tunai di kaunter kami sewaktu menghadiri kursus perkahwinan.

Dokumen yang perlu dibawa?

  • Sila bawa 1 salinan IC untuk saudara / saudari termasuklah pasangan (jika hadir bersama pasangan)

Bole juga booking secara SMS:

  • SMS : Nama penuh / Nama Pasangan, Tarikh kursus
  • Contoh : Shaiful Nizam / Nurul Hidayah, 29-30 Dec 2012
  • Hantar ke : 013-3866086

Atau hubungi kami di : 013-3866086

 

Tahniah Para Peserta Kursus Kahwin 22 – 23 Dec 2012

0

Tahniah kepada para peserta kursus kahwin 22 – 23 Dec 2012.

Selamat pengantin baru juga 😀

Go to Top